Lekkers en moois, daar word je gelukkig van!

Dit weekend was het feestje van mijn schoonzus haar 21ste verjaardag. Daar hoort natuurlijk een heleboel lekkers bij en mijn eigengemaakte etagère mocht een mooi deel van dat lekkers, … ja, etageren é! Zie nu toch hoe mooi! Ik hoorde hem fluiten van plezier 😀
De foto is met den Gio getrokken, en die heeft geen flits, dus tis een beetje donker. Maar het ziet er toch zalig uit, ni?
En of dat nog niet genoeg is. Het Lief heeft afgelopen paar dagen verlof gehad en dan heeft ie altijd last van jeukende handjes en kijk wat er uitkwam dit keer!

De kleine versie was eigenlijk een test. De grote is beter zo naast de zetel en dikker hout en al maakt die veel steviger. Hoera voor handige venten in huis!
Opt moment ben ik zelf bezig met het bedenken van een kerstmenu. Hoofdgerecht ligt vast, konijn met pruimen (duh!) en de rest ook wel ongeveer hoor, maar toch… Kaarsen moeten nog gekocht worden, kleurtjes bedacht voor de verpakking van de kado’s, den boom zelf komt volgende weekend en daar gaan dan o.a. deze leukerds in!

Yes, getting into the Christmas spirit! Al is da tegen de 26ste dan ook weer volledig voorbij en staat die boom en al da eten dik in mijne weg. Maar hey, bij wie ni!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: